Rólunk

Ha ön szereti a megvásárlás előtt a maga valóságában látni varrógépeket, összehasonlítani a régi ékszíjat az újjal, látni az izzót, esetleg kipróbálni a varrógépmotort , vagy a varrógépet akkor jó helyen jár.
Ha bizonytalan benne, hogy milyen varrógép lenne a legpraktikusabb az Ön számára, akkor jöjjön el hozzánk és segítünk kiválasztani.
Szüksége van különböző apparátokra amivel beszegheti felhajthatja az anyag szélét, esetleg hímzőkeretre, vagy stoppolótalpra nézzen be hozzánk.
Szeretne praktikus kiegészítőket, talpakat, orsót, kézi vagy gépi varrótűt, hiányzik valamilyen varrógép tartozék, nálunk megnézheti ha megfelel azonnal elviheti.

A webáruházunkból több mint 1000 féle alkatrész tartozék rendelhető meg ezek raktáron vannak, nagyon ritkán fordul elő, hogy nincs készleten.

Ha nem talál a webáruházban valamit amire szüksége van, többnyire be tudjuk szerezni. Kérjük ez esetben jelezze az alábbi elérhetőségeinken.

Sajnos némelyik gyártó bár a katalógusában szerepeltet bizonyos termékeket, de nem tud küldeni ilyen esetben előfordulhat, hogy mi hiába rendeljük meg mégsem küldik. (szerencsére ez elég ritkán fordul elő)
Ha nem tud eljönni, mindent megtud rendelni webáruházunkban, vagy ha önnek kényelmesebb hívjon a 06/30 389 73 44 telefonszámon, vagy írjon az info@sewir.hu e-mail címre.