Hogyan vásároljon

Tisztelt látogató !

Célunk az, hogy minél könnyebben megtalálja azt a terméket amire szüksége van.
Ezért a vásárláshoz néhány egyszerű tippet szeretnénk önnel megosztani.

1, Ha biztos az alkatrész, vagy kiegészítő termék megnevezésében és nem szeretné látni a teljes kínálatunkat az adott termékkategóriában akkor legegyszerűbb, ha a termék nevét beírja a keresőbe amit minden oldal tetején középen talál meg.

2, Ha nem tudja a pontos megnevezést akkor a kezdőlapon a “legkeresettebb varrógép alkatrészek kiegészítők”
kategóriái között érdemes megnézni, hogy megtalálható-e az a termékcsoport amiben a keresett termék lehet.

3, Ha megnevezés szerint keresi az önnek szükséges terméket, a legegyszerűbb a nagy kép alatti vízszintes menüsorból választani. Itt a varrógép alkatrészek menüben találja meg a konkrét varrógép alkatrészeket.
A jobbról mellette lévő menüben Tarozékok-Tűk-Ollók-Cérnák-Stb. menüben találja meg a megnevezett termékeken felül, azokat a varráshoz szükséges kiegészítőket mint pl. apparátok, csipesz, olaj, kreatív apróságok, stb.

4, Ha nem talál valamit, de szeretné tudni, hogy milyen ajánlatunk van az adott géptípushoz akkor a kezdőoldal alján található gyártók logói között a megfelelőt kiválasztja, rákattint és az adott gyártó által forgalmazott készülékhez kompatibilis termékek megjelennek. ( Ez a funkció még nem teljesen kész, sok termék még nem található meg így. A gyártók és modellek még feltöltés alatt vannak, folyamatosan dolgozunk rajta, hamarosan teljes lesz a lista)

5, Ha szeretné a teljes kínálatot átnézni akkor minden oldalon a nagy kép alatti vízszintes menüsorban található menükre kattintva lenyílik egy termékcsoportokat megjelenítő ablak és ott tud válogatni.

Miután kiválasztotta a megfelelő terméket, a kosárba teszi és elindíthatja a vásárlási folyamatot.

6, Ha mindent megpróbált és akkor sem talál valamit, attól még lehet, hogy van raktáron. Ezért a legjobb ha ilyen esetben ír nekünk az info@sewir.hu email címre vagy telefonál a 30/389 7344 telefonszámra. Nagyon sok termék nincs még feltöltve, mert folyamatosan érkeznek újabb termékek, ahogy győzzük folyamatosan töltjük fel őket.